بهترین استفاده رو از ریحان معطر، مزه تند آبلیمو و سس سویای خوشمزه در این دستور غذا ببرین. سبزیجاتی که سرشار از آنتی اکسیدان هستن، این دستور غذا رو فوق العاده سالم میکنن.

بهترین استفاده رو از ریحان معطر، مزه تند آبلیمو و سس سویای خوشمزه در این دستور غذا ببرین. سبزیجاتی که سرشار از آنتی اکسیدان هستن، این دستور غذا رو فوق العاده سالم میکنن.

مواد لازم:
برای مواد داخل کاهو (چاشنی):

۲ قاشق چایخوری روغن
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
یک چهارم فنجان قارچ خرد شده
یک چهارم فنجان هویج خرد شده
یک چهارم فنجان کاهو پیچ خرد شده
یک چهارم فنجان جوانه لوبیا خرد شده
یک چهارم فنجان توفوی خرد شده
نصف قاشق چایخوری آبلیمو
۱ قاشق چایخوری سویا سس
نمک برای مزه دار کردن
یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا (تکه های فلفل قرمز خشک شده)

مواد لازم برای رول:
۶ برگ کاهو پیچ
۱ قاشق غذاخوری پودر بادام زمینی بو داده
۱ قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه برای سرو

یک میان وعده با ۱۰۰ واحد کالری: رول کاهو

 

طرز تهیه:

چاشنی
یه ماهیتابه گود برداشته و روغن رو داخلش گرم کنین. سیر، زنجبیل و پیازچه رو بهش اضافه کرده و روی حرارت متوسط تفت بدین، تا زمانی که رنگ پیازچه ها عوض بشه.
قارچ، هویج و کاهو پیچ رو اضافه و خوب مخلوط کنین. روی همون حرارت برای چند دقیقه سرخشون کنین.
جوانه لوبیا، توفو، آبلیمو، سس سویا، نمک و پاپریکا رو هم اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگه تفت بدین. حالا چاشنی رو کنار بذارین تا سرد بشه.
چاشنی رو به ۶ قسمت تقسیم کنین.
چطوری بقیه اش رو درست کنین:
برگهای کاهو پیچ رو شسته و با یه پارچه به آرومی خشک کنین و کنار بذارین.
روی یه سطح صاف و تمیز کاهوها رو بچینین. یه قسمت از چاشنی رو داخل برگ کاهو بریزین.
نصف قاشق چایخوری پودر بادام زمینی و نصف قاشق چایخوری ریحان رو روی چاشنی ریخته و اون رو به آرومی رول کنین، رول رو با استفاده از یه خلال دندان یا بستن یه پیازچه دور اون حفظ کنین.
این کار رو با باقی مانده چاشنی روی بقیه برگ کاهوها انجام بدین.
فورا سرو کنین.

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه