اول کره را به دمای محیط برسونین و سپس اون رو به همراه شکر با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم.

کیک نارگیلی

مواد اولیه : برای ۶ نفر
آرد ۱ونیم پیمانه
شکر ۱پیمانه
تخم مرغ۲عدد
شیر۱پیمانه
کره ۱۲۵گرم
بیکینگ پودر ۱ونیم قاشق مرباخوری
پودر نارگیل نصف پیمانه
پوست پرتقال ۱قاشق سوپخوری (رنده شده یا پودر)

طرز تهیه
اول کره را به دمای محیط برسونین و سپس اون رو به همراه شکر با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم. یک عدد تخم‌مرغ رو به پوست پرتقال‌ اضافه کنین، خوب هم می‌زنیم. بعد تخم‌مرغ دوم را هم اضافه میکنیم و مخلوط می‌کنیم. آرد و بیکینگ‌پودر رو مخلوط کنین و نیمی از اون رو کم کم به مواد اضافه می‌کنیم. سپس کمی از شیر و پودر نارگیل را ریخته و هم می‌زنیم. بقیه آرد و شیر را هم اضافه میکنیم و مخلوط می‌کنیم. درون قالب رو چرب میکنیم و آرد می‌پاشیم. مواد رو در اون ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۴۰ دقیقه میذاریم. بعد روی اون رو با پودر نارگیل یا به دلخواه تزئین می‌کنیم.

نکات: ۱)بهتر است از شیر نارگیلی یا همان شیر با طعم نارگیل استفاده کنین. ۲)این کیک با اضافه کردن خامه زده شده و پودر نارگیل به عنوان تزیین، زیباتر و خوشمزه تر میشه. ۳)میتونین به جای رنده پوست پرتقال از رنده پوست لیمو هم استفاده کنین. نوش جان

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه