هشت عدد فنجان نسوز مخصوص دسر را با کره چرب کنید و داخل هر کدام ۱٫۵ قاشق چای خوری شکر پراکنده کنید.

کیک شکلاتی با بستنی قهوه

مواد لازم براى ٨ نفر:
شکر ۱۲ قاشق چای خوری + ۵ قاشق غذاخوری
شکلات ۲۲۵ گرم (خرد شده)
کره ۱۷۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
بستنی ۱ لیتر (بستنی قهوه)

۳۰ دقیقه طرز تهیه:
هشت عدد فنجان نسوز مخصوص دسر را با کره چرب کنید و داخل هر کدام ۱٫۵ قاشق چای خوری شکر پراکنده کنید. شکلات و کره را داخل یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات آب و یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید. با استفاده از هم زن برقی تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با ۵ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه بزرگ به مدت ۸ دقیقه مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و رنگ آن کمرنگ شود. ۱/۳ از مخلوط شکلات گرم را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید سپس باقیمانده شکلات را به آن اضافه کنید و بعد آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را بین هشت فنجان تقسیم کنید. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۳ دقیقه بپزید تا پف کند و داخل آن مغز پخت شود. بعد از در آوردن از فر بگذارید خنک شود و روی هر کدام یک اسکوپ بستنی قرار دهید و سرو کنید.

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه