کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مواد لازم:

۱ فنجان آرد همه کاره یا آرد کیک
یک و نیم فنجان گردو (خرد شده)
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۱۵ گرم کره
مقدار خیلی کمی نمک
حدود یک فنجان پودر قند

کیک-توپی

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.

آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.

منبع: نوین زی

Share the post "کیک توپی گردو"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. نان گردو و کرنبری
  2. کیک تر دارچین و گردو
  3. چیزکیک خرما و گردو
  4. طرز تهیه خوراک مرغ و گردو
Tweet کیک توپی گردو - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه