فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. یه ظرف مخصوص پخت کلوچه برداشته و کمی روغن روش اسپری کنین.

مواد لازم:

یک و نیم فنجان آرد همه کاره
نصف فنجان کره سرد (خرد بشه)
یک چهارم فنجان پودر قند
۲ قاشق غذاخوری برگ رزماری تازه و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز

رزماری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. یه ظرف مخصوص پخت کلوچه برداشته و کمی روغن روش اسپری کنین.

آرد، کره، پودر قند و رزماری رو داخل یه غذاساز ریخته و روشنش کنین و بذارین خمیر به شکل توپی دربیاد.

حالا یه سطح آرد زده آماده کرده و خمیر رو به تکه های ۳٫۵ سانتیمتری تقسیم کنین. اونا رو طوری پهن کنین که به کلوچه های ۵ سانتیمتری دربیان. حالا اونا رو روی ظرف با فاصله ۵ سانتیمتری چیده و داخل فر بذارین.

بعد از ۱۸ تا ۲۰ دقیقه ، وقتی که لبه ی کلوچه ها طلایی رنگ شدن، اونا رو از فر درآورده و روش شکر دانه ریز بپاشین. بعد اونا رو روی یه سطح فلزی توری بذارین تا خنک بشن.

منبع: نوین زی

Tweet کلوچه رزماری - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه