این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند.

این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

778652_982

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری
آب سرد:یک‌دوم پیمانه
رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه
وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال: یک و نیم پیمانه
توت فرنگی رنده شده: ۲۰ عدد

روش تهیه:

۱٫ ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌کنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم می‌زنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگی‌های رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.

۲٫ وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۳٫ همیشه به این نکته باید دقت کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

منبع: برترین ها

Share the post "کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
  2. طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
  3. طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
  4. طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
Tweet کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه