بعد از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یه پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج رو به صورت نوارهای باریک خرد کنین

مواد لازم:

۳ عدد هویج بزرگ (۴۵۰ گرم)
۲ عدد هویج وحشی بزرگ (۴۵۰ گرم)
روغن (برای سرخ کردن)
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده

چیبس-هویج

طرز تهیه:

بعد از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یه پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج رو به صورت نوارهای باریک خرد کنین، اجازه بدین این باریکه های هویج داخل یه ظرف بریزه. هویج رو بعد از ۴ تا ۵ بار بریدن به مقدار یک چهارم بچرخونین تا اندازه شون برابر بشه. هویج فرنگی و هویج وحشی هردوشون هسته سفتی دارن که وقتی بهش رسیدین باید اونو دور بندازین (معمولا رنگ هسته خیلی کمرنگ تر از خود هویجه)

روغن رو در یه قابلمه بزرگ بریزین (روغن باید به اندازه ای باشه که حدود یک اینچ ظرف رو بگیره). حالا اون رو روی حرارت متوسط بذارین تا به ۳۷۵ درجه برسه.

در حالی که روغن داره گرم میشه، نمک و آویشن رو با هم بین انگشتانتون فشار بدین و داخل یه ظرف کوچیک بریزین تا عطر آویشن آزاد بشه.

به دقت مقداری از هویج های خرد شده رو به روغن اضافه کرده و تا زمانی که ترد و قهوه ای رنگ بشن ادامه بدین (۱ تا ۲ دقیقه). با استفاده از یه قاشق سوراخ دار باریکه های هویج رو داخل روغن فشار داده و اونا رو پخش کنین تا خوب بپزن. وقتی باریکه ها ترد شدن، اونا رو بیرون آورده و روی یه دستمال کاغذی پخش کنین تا خشک بشن. همین روند رو برای بقیه هویج ها هم ادامه بدین، اگه روغن گرماش رو از دست داد، اجازه بدین دوباره گرم بشه.

چیبس ها رو به کاسه مخصوص سرو منتقل کرده و مخلوط نمک و آویشن رو روش بپاشین و سرو کنین. بهتره بعد از سرخ شدن چیبس ها رو سرو کنین.

منبع: نوین زی

Tweet چیبس هویج - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه