فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و ۶ عدد فنجان رامکین آماده کرده و چرب کنین.

پودینگ موز

مواد لازم:
۱۰۰ گرم کره
یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری شربت طلایی
۲ عدد تخم مرغ
۱ فنجان آرد پف کننده
۱ عدد موز بزرگ (خرد شده)
۱ فنجان آب جوش
یک سوم فنجان شکر قهوه ای اضافه
۱ قاشق غذاخوری شربت طلایی اضافه
۱۰ گرم کره اضافه
بستنی وانیلی برای سرو

طرز تهیه:
فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و ۶ عدد فنجان رامکین آماده کرده و چرب کنین.
کره رو داخل یه ماهیتابه روی حرارت کم آب کرده و شکر قهوه ای و شربت طلایی رو بهش اضافه کنین. بذارین سرد شه.
تخم مرغ رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حالا آرد و موز رو هم بهش اضافه کرده و خمیر بدست اومده رو بین رامکین ها تقسیم کنین.
آب جوش رو داخل یه پارچ ریخته و شکر قهوه ای، کره و شربت طلایی اضافه رو باهاش مخلوط کنین تا زمانی که حل بشن. حالا این مخلوط رو با دقت از طریق پشت قاشق روی خمیرهای داخل رامکین ها بریزین.
رامکین ها رو نزدیک هم روی سینی مخصوص پخت فر قرار داده و روشون رو با یه فویل بپوشونین و بهش ۲۰ دقیقه زمان بدین. بعد از این زمان فویل ها رو برداشته و بذارین ۵ دقیقه دیگه بپزه تا روی پودینگ طلایی رنگ بشه.
فورا با بستنی سرو کنین.
نکته: آرد پف کننده آردیست که خودش ور بیاد، اگه این آرد رو در اختیار ندارین، به ازای هر پیمانه آرد ساده، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر بهش اضافه کنین.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه