خامه، شیر و شکر رو در یه ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنین. همش بزنین تا زمانی که شکر حل بشه و مخلوطمون تقریبا جوش بیاد. سپس تابه رو از روی حرارت بردارین.

پاناکوتا با دارچین و هلو

مواد لازم:

۳۰۰ میلی گرم خامه
۱۵۰ میلی گرم شیر
یک چهارم فنجان شکر
دو قاشق چایخوری ژلاتین ساده
یک قاشق چایخوری وانیل
۴۲۵ گرم تکه های هلو
نصف قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه:

  1. خامه، شیر و شکر رو در یه ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنین. همش بزنین تا زمانی که شکر حل بشه و مخلوطمون تقریبا جوش بیاد. سپس تابه رو از روی حرارت بردارین.
  2. ژلاتین رو در یک چهارم فنجان آب جوش هم بزنین تا زمانی که کاملا حل بشه. مخلوط خامه که قبلا آمادش کردیم و وانیل رو اضافه کرده و هم بزنین. سپس در یه پارچ ریخته تا ولرم بشه. هر چند دقیقه همش بزنین تا روی آن پوسته تشکیل نشه.
  3. چهار تا قالب آماده کرده روی یه سینی میذاریم و این مخلوط رو در اون میریزیم. روشون رو یه کاور میکشیم تا خنک بشه.
  4. در همین حال شیره هلو درون یه ماهیتابه ریخته و دارچین رو بهش اضافه کنین و بذارین جوش بیاد. آهسته بجوشه تا زمانی که شیره نصف بشه. تابه رو از روی حرارت بردارین، هلو رو بهش اضافه کنین. روش رو بپوشونین تا خنک بشه.
  5. زمان سرو کردن قالب ها رو در آب گرم قرار داده تا شل بشه، سپس در ظرف مورد نظرتون بذاریدش و با هلو سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه