وقتی پاستا به پخت خود نزدیک شد، کره را در یک قابلمه جداگانه ذوب کرده

مواد لازم:

۴ فنجان شیر
۲ تا ۲٫۵ فنجان پاستای شکل دار
۴ قاشق غذاخوری کره
۲ فنجان پنیر چدار (رنده شده)
فلفل سیاه تازه
جوز هندی
یک چهارم تا یک سوم فنجان پودر سوخاری
فلفل قرمز (Cayenne) (اختیاری)

civil-war-macaroni-cheese

طرز تهیه:

شیر را در یک قابلمه گرم کرده تا زمانی که جوش بیاید. حالا پاستای خشک را در آن ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد حرارت را کاهش داده تا آرام بجوشد. هنگام پخت پاستا، حواستان کاملا به آن باشد زیرا شیر با گرم شدن زیاد سر می رود. پاستا را برای ۱۵ دقیقه بپزید. پاستای شما باید بیشتر شیر را جذب کند.

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. وقتی پاستا به پخت خود نزدیک شد، کره را در یک قابلمه جداگانه ذوب کرده و بعد پنیر رنده شده، فلفل سیاه و کمی جوز هندی رنده شده به آن اضافه کنید. وقتی پنیر ذوب شد، این سس را داخل پاستا و مخلوط شیر ریخته و خوب هم بزنید. طعم آن را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری اضافه کنید.

حالا پاستا و سس پنیر را داخل ظرف فر ریخته و روی آن آرد سوخاری بپاشید. اگر از فلفل قرمز استفاده می کنید، آن را هم روی پاستا ریخته و ظرف را برای ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود.

منبع: نوین زی

Share the post "پاستای پنیری"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. پاستای زیتی
  2. پاستای گل کلم و گوجه فرنگی
  3. پاستای مدیترانه ای
  4. پاستای نخود فرنگی و ژامبون
Tweet پاستای پنیری - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه