یه دستور غذای ساده و راحت برای وقت هایی که نمیخواین یه غذای پر دردسر درست کنین. این غذا با پاستای تمام گندم، روغن زیتون و سبزیجات تهیه میشه، سالمه و طعم فوق العاده ای داره.

یه دستور غذای ساده و راحت برای وقت هایی که نمیخواین یه غذای پر دردسر درست کنین. این غذا با پاستای تمام گندم، روغن زیتون و سبزیجات تهیه میشه، سالمه و طعم فوق العاده ای داره.

پاستای ریحان و ذرت

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه (خرد شده)
نصف فنجان ذرت پخته شده
نصف فنجان بچه ذرت پخته (به صورت مورب خرد شده باشه)
۳ فنجان پاستای تمام گندم پخته شده
دو و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف فنجان پیاز (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
۳ قاشق غذاخوری پنیر فرآوری شده

طرز تهیه:

روغن زیتون رو در یه ماهیتابه گرم کنین، پیاز و سیر رو بهش اضافه کرده و روی حرارت متوسط برای یک دقیقه سرخ کنین.

بچه ذرت و ذرت ها رو اضافه کرده و روی همون حرارت برای دو دقیقه سرخ کنین. گاهی هم بزنین.

ریحان، جعفری، پاستا، نمک و فلفل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط برای یک دقیقه طبخ کنین. گاهی هم بزنین.

با پنیر چاشنی اش بزنین و داغ سرو کنین

نوش جان!

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه