فر رو با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. به آهستگی تکه های مرغ رو با یه تکه پارچه تمیز خشک کنین و آبش رو بگیرین. این کار باعث میشه وقتی مرغ میپزه ترد بشه.

ناگت مرغ با پنیر پارمیسان

مواد لازم:

۱ حبه سیر (خرد شده)
۶۳۰ گرم کره
۱ فنجان نان خشک خرد شده
یک سوم فنجان پنیر پارمیسان (رنده شده )
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری نمک سیر
مقدار کمی مخلوط سبزیجات
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۹۰۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان و پوست (به تکه های ۲ تا ۵ سانتیمتری برش داده بشه)

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. به آهستگی تکه های مرغ رو با یه تکه پارچه تمیز خشک کنین و آبش رو بگیرین. این کار باعث میشه وقتی مرغ میپزه ترد بشه.

در یه ماهیتابه، کره رو آب کرده و سیر رو داخلش برای چند ثانیه تفت بدین و از روی حرارت بردارین. در یه کاسه نان خشک، پارمیسان، جعفری، نمک، نمک سیر، سبزیجات و فلفل رو خوب مخلوط کنین. حالا تکه های مرغ رو یکی یکی داخل کره و سیر بذارین و بعد در مخلوط پارمیسان و نان خشک غلت بدین تا از مواد پوشیده بشه.

*توجه داشته باشین که اگه تکه های مرغ سرد باشن، ممکنه مقدار زیادی کره بهش بچسبه و غلیظش کنه. اگه همچنین اتفاقی افتاده، کره رو دوباره داغ کنین.

تکه های مرغ رو داخل یه ظرف مخصوص فر بچینین. سعی کنین فضای کمی بین تکه های مرغ بذارین (شاید نیاز باشه که از یه سینی دیگه فر هم استفاده کنین). باقی مونده کره و سیر رو روی مرغ ها ریخته و بدون اینکه روی مرغ ها رو بپوشونین برای ۱۵ دقیقه داخل فر بذارین.

منبع: نوین زی

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه