بعد از این زمان ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان در ظرف خنک شود.

مواد لازم:

۲ فنجان آرد
یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان کرنبری خرد شده
سه چهارم فنجان گردوی خرد شده
سه چهارم فنجان آب پرتقال
سه چهارم فنجان شکر دانه ریز
یک چهارم فنجان کره (ذوب شده)
۱ عدد تخم مرغ (زده شده)
۱ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال

نان-کرنبری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کرنبری و گردو را هم اضافه کرده تا به خوبی با آرد پوشیده شوند. (پوشاندن کرنبری و گردو با آرد باعث می شود بعدا در کف ظرف ته نشین نشوند)

در یک کاسه جداگانه آب پرتقال، شکر، کره، تخم مرغ و خلال پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید.

حالا مخلوط آب پرتقال را با مخلوط آرد به خوبی ترکیب کنید. (البته مراقب باشید که بیش از حد این کار را انجام ندهید)

خمیر درست شده را به ظرف مخصوص تهیه نان منتقل کرده و داخل فر بگذارید. ۵۰ تا ۵۵ دقیقه صبر کرده تا نان درست شود.

بعد از این زمان ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان در ظرف خنک شود. بعد از ظرف بیرون آورده و روی توری فلزی بگذارید تا خنک شود.

منبع: نوین زی

Share the post "نان گردو و کرنبری"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کیک زغال اخته
  2. کیک موز با خامه ترش
  3. سالاد سزار با پارمیسان
  4. طرز تهیه خورش کدو و گردو دامغانی
Tweet نان گردو و کرنبری - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه