حالا نان پخته شده را از فر بیرون آورده و اجازه دهید

مواد لازم:

۲ تا ۳ عدد موز رسیده (پوست کنده)
یک سوم فنجان کره ذوب شده
سه چهارم فنجان شکر
۱ عدد تخم مرغ زده شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
مقدار کمی نمک
یک و نیم فنجان آرد همه کاره

نان-موز-2

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و با مقداری کرده آن را چرب کنید.

در یک کاسه، موز را با چنگال له کرده طوری که به طور کامل یکدست شوند. حالا کره را اضافه کرده و خوب آنها را مخلوط کنید.
جوش شیرین و نمک را اضافه کرده و همراه با شکر، تخم مرغ و وانیل خوب هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید.

حالا این خمیر را در ظرف آماده شده ریخته و برای ۵۰ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار دهید. (با استفاده از یک خلال دندان می توانید متوجه پخت نان شوید، به این صورت که آن را وسط کیک فرو برده، اگر تمیز بیرون آمد به معنی پخت کامل نان است)

حالا نان پخته شده را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. بعد آن را از داخل ظرف خارج کرده، برش داده و سرو کنید. (با یک چاقوی مخصوص برش نان، آن را بدون خرد شدن، برش دهید)

منبع: نوین زی

Share the post "نان موز"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. طرز تهیه کیک موز
  2. نان گردو و کرنبری
  3. ریزوتو مرغ و قارچ
  4. سوپ گل کلم و پنیر
Tweet نان موز - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه