شکر قهوه ای، عسل، سس سویا، زنجبیل، سیر، سس تند رو در یه کاسه کوچیک با هم خوب مخلوط کنین.

مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری عسل
یک چهارم فنجان سس سویا
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه (خرد شده)
۲ قاشق چایخوری سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری سس تند
نمک و فلفل برای مزه دار کردن
۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های سه سانتیمتری برش بدین)
۱ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

مرغ شیرین

 

طرز تهیه:

شکر قهوه ای، عسل، سس سویا، زنجبیل، سیر، سس تند رو در یه کاسه کوچیک با هم خوب مخلوط کنین.

به آرامی نمک و فلفل رو روی تکه های مرغ بریزین.

روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های مرغ رو داخلش گذاشته و بذارین هر دو طرفشون قهوه ای رنگ بشه (حدود یک دقیقه). سس رو روی مرغ ها بریزین. بذارین جوش بیاد (درب ماهیتابه رو نذارین) تا زمانی که سس غلیظ بشه (۸ تا ۱۰ دقیقه).

نوش جان!

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه