زغال اخته ها رو توی یه سبد ریخته و بشورین. اگه بین اونا خراب وجود داره اونا رو دور بریزین. آب و شکر رو در یه قابلمه با سایز متوسط ریخته و روی حرارت بالا قرار بدین تا جوش بیاد. بذارین تا زمانی که شکر حل بشه بجوشه.

مواد لازم:

۱ فنجان شکر (۲۰۰ گرم)
۱ فنجان آب (۲۵۰ گرم)
۴ فنجان زغال اخته تازه یا منجمد
اگه دوست داشتین میتونین هر کدوم از این مواد رو هم اضافه کنین: گردو، عصاره پرتقال، بلوبری، دارچین، کشمش، مویز، جوز هندی، فلفل فرنگی.

طرز تهیه:

زغال اخته ها رو توی یه سبد ریخته و بشورین. اگه بین اونا خراب وجود داره اونا رو دور بریزین. آب و شکر رو در یه قابلمه با سایز متوسط ریخته و روی حرارت بالا قرار بدین تا جوش بیاد. بذارین تا زمانی که شکر حل بشه بجوشه.

مربای زغال اخته

 

زغال اخته رو هم داخل قابلمه ریخته و بذارین جوش بیاد. حرارت رو کم کنین و ده دقیقه زمان بدین بجوشه (یا تا زمانی که زغال اخته ها از هم باز بشن).

مربای زغال اخته

 

وقتی زغال اخته ها از هم باز شدن میتونین هر کدوم از مواد اختیاری که بهتون گفتیم رو بهش اضافه کنین. ما نصف فنجان گردوی آمریکایی خرد شده رو با مقداری عصاره پرتقال مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کردیم. برخی افراد دوست دارن کشمش یا مویز یا حتی بلوبری بهش اضافه کنن تا شیرینی بیشتری داشته باشه. همچنین میتونین دارچین، جوز هندی یا فلفل فرنگی بهش اضافه کنین.
بعد از اینکه مواد دلخواهتون رو اضافه کردین، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه بدین در دمای اتاق به طور کامل خنک بشه، بعدش اون رو به یه کاسه منتقل کرده تا در یخچال خنک بشه. توجه داشته باشین که مربای زغال اخته وقتی خنک بشه غلیظ تر هم میشه.

مربای زغال اخته

 

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه