مخلوط شیر و تخم مرغ (eggnog) هم به تنهایی قابل مصرف است و هم در کیک های مختلف استفاده می شود.

مخلوط شیر و تخم مرغ (eggnog) هم به تنهایی قابل مصرف است و هم در کیک های مختلف استفاده می شود.

مواد لازم:

۴ عدد زرده تخم مرغ
نصف فنجان شکر
۲ فنجان شیر
۲ عدد میخک صدپر
مقدار کمی دارچین
۱ فنجان خامه
۱ قاشق چایخوری جوز هندی تازه (رنده شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری

شیر-و-تخم-مرغ

طرز تهیه:

یک کاسه بزرگ برداشته و زرده های تخم مرغ را داخل آن بریزید. با استفاده از هم زن برقی، زرده ها را هم بزنید تا زمانی که رنگش کمی روشن تر شود. بعد به آرامی شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا پف کند.

شیر، میخک صدپر و دارچین را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. شیر نباید بجوشد، فقط آن را گرم کنید.

حالا نیمی از مخلوط شیر داغ را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید و بعد آن را به قابلمه برگردانید.

این مخلوط را با قاشق چوبی داخل قابلمه دائم هم بزنید تا زمانی که شروع به غلیظ شدن کند. اجازه ندهید مخلوط به نقطه جوش رسیده یا دلمه شود. (اگر مخلوط شما دلمه شد، شاید بتوانید با مخلوط کن آن را برگردانید). حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را از صافی رد کرده تا میخک ها جدا شوند. اجازه دهید مخلوط برای یک ساعت بماند تا سرد شود.

یک ساعت بعد، عصاره وانیل و جوز هندی را به آن اضافه کرده و آن را تا زمان مصرف داخل یخچال بگذارید.

منبع: نوین زی

Share the post "مخلوط شیر و تخم مرغ"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. مخلوط برگ چغندر
  2. مخلوط بلوبری
  3. کیک کره ای
  4. سالاد کاهو و کره
Tweet مخلوط شیر و تخم مرغ - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه