یه ماهیتابه بزرگ برداشته و کره و روغن رو روی حرارت متوسط گرم کنین، تا زمانی که کره آب بشه و کف کنه. تره فرنگی و فلفل دلمه رو اضافه کرده و نمک و ترخون خشک رو روش بپاشین، بذارین به آرومی بپزه تا زمانی که به طور کامل نرم بشن. (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

ماهی سالمون با فلفل دلمه

 

مهمترین چیز برای پخت ماهی اینه که از بازار تازه ترین ماهی که پیدا میکنین رو بخرین و همون روز هم طبخش کنین.
ماهی سالمون وقتی که روز گاز درست میشه، بوی زیادی داره ، پس بهتره که داخل فویل بپزه یا اون رو داخل فر بذارین.

مواد لازم:

۴۵۰ تا ۹۰۰ گرم فیله سالمون (به ۴ بخش تقسیم بشه)
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد فلفل دلمه قرمز، زرد یا نارنجی (حدود سه فنجان) (دونه هاش رو بیرون بیارن و خرد کنین)
۳ عدد تره فرنگی متوسط (تمیز شده، ترجیحا از قسمت سفید و سبز روشنش استفاده کنین)
نصف قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری ترخون خشک (آویشن میتونه جایگزینش بشه)
۴ قاچ لیمو

طرز تهیه:

یه ماهیتابه بزرگ برداشته و کره و روغن رو روی حرارت متوسط گرم کنین، تا زمانی که کره آب بشه و کف کنه. تره فرنگی و فلفل دلمه رو اضافه کرده و نمک و ترخون خشک رو روش بپاشین، بذارین به آرومی بپزه تا زمانی که به طور کامل نرم بشن. (۱۰ تا ۱۵ دقیقه)

فر رو با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنین. برای هر فیله سالمون یه تکه فویل ۳۰*۳۰ آماده کنین. مخلوط تره فرنگی و فلفل دلمه رو بین تکه های فویل به طور برابر تقسیم کرده و وسطش بذارین. فیله رو روی این مخلوط گذاشته و کمی نمک روش بپاشین. فویل رو تا کنین، اما یادتون باشه که کمی فضای بالای ماهی رو خالی بذارین و فویل رو محکم تا نکنین، در عین حال باید طوری تا کنین که بخار ازش خارج نشه. (روش های زیادی برای تا کردن فویل وجود داره، اگه خودتون روش بهتری برای تا کردن بلد هستین میتونین ازش استفاده کنین).

فویل های حاوی فیله رو داخل سینی فر گذاشته و روی قفسه وسط فر بذارین. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه طول میکشه تا سالمون ها بپزن.
میتونین برای سرو کمی آبلیمو روی فیله ها بریزین و یا اینکه کنار ماهی از قاچ های لیمو استفاده کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه