اگه بستنی خوب شکل گرفته فورا سرو کنین

مواد لازم:

۳ فنجان بلوبری منجمد
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها داره)
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری دارچین
یک و نیم فنجان ماست پر چرب
نصف فنجان شیر

بلوبری

طرز تهیه:

بلوبری، آبلیمو، شکر، نمک و دارچین رو در یه قابلمه متوسط ریخته و بذارین روی حرارت متوسط گرم بشه. دائم اون رو هم بزنین تا زمانی که شکر حل بشه. در حالی که مخلوط در حال گرم شدنه، از یه گوشت کوب برای له کردن بلوبری ها استفاده کنین، وقتی شکرها حل شدن، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و پوست بلوبری ها رو خارج کرده و بذارین شربت بلوبری برای ده دقیقه خنک بشه.

ماست و شیر رو به شربت اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. حالا درب ظرف رو گذاشته و اونو برای چند ساعت (یا کل شب) در یخچال بذارین تا کاملا خنک بشه.

مخلوط ماست بلوبری رو در یه بستنی ساز ریخته و طبق دستور العمل بستنی ساز عمل کنین (معمولا ۲۵ دقیقه کافیه).

اگه بستنی خوب شکل گرفته فورا سرو کنین، در غیر اینصورت اون رو برای چند ساعت داخل فریزر بذارین.

Tweet ماست بستنی بلوبری - تصویر 2
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه