شیرینی های نوروزی انواع و اقسام بسیاری دارند. برای پذیرایی از میهمانانتان در نوروز امسال کلوچه های خانگی خوش طعمی درست کنید.

شیرینی های نوروزی انواع و اقسام بسیاری دارند. برای پذیرایی از میهمانانتان در نوروز امسال کلوچه های خانگی خوش طعمی درست کنید.

مواد لازم برای کلوچه های نوروزی :
کره با دمای اتاق ۱۴ قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند به اندازه کافی

شیرینی

طرز تهیه کلوچه های نوروزی :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.
آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و با کره هم زده شده،خامه و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید.

سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.
خمیر را به شکل مستطیلی روی کاغذ روغنی باز کنید و سفیده تخم مرغ را روی سطح آن کامل بمالید و لوله کنید. برای لوله کردن از کاغذ روغنی کمک بگیرید. خمیر لوله شده را به اندازه ۱٫۵ سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

بگذارید به مدت ۱۷-۱۵ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود.
از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود، سپس پودر قند روی آن بپاشید.

منبع: بیتوته

Share the post "شیرینی شب عید : طرز تهیه کلوچه های نوروزی"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. شیرینی نوروزی پادرازی
  2. کلوچه رزماری
  3. طرز تهیه شیرینی خشک و ظریف برای عید نوروز
  4. کلوچه اسپریتز
Tweet شیرینی شب عید : طرز تهیه کلوچه های نوروزی - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه