سیب زمینی را پوست کنده و به تکه های ۶ سانتیمتری خرد کرده

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
۳ قاشق غذاخوری آرد همه کاره
۲ قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
۳ فنجان خامه زده شده
۶ عدد سیب زمینی (حدود ۱٫۳۰۰ کیلوگرم)
۳ حبه سیر خرد شده
۱ عدد تره فرنگی (خرد شده)
۱۷۰ گرم پنیر چدار

سیب-زمینی-پنیری

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با کره چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به آرامی خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.

سیب زمینی را پوست کنده و به تکه های ۶ سانتیمتری خرد کرده و بعد این تکه ها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سیب زمینی، سیر و تره فرنگی را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. حالا این سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص فر بریزید.

روی ظرف را با فویل پوشانده و برای سه دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان فویل را برداشته و ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی

آن طلایی رنگ و سیب زمینی ها نرم شوند. بعد روی آن پنیر ریخته و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

فورا سرو کنید.

منبع: نوین زی

Share the post "سیب زمینی و تره فرنگی پنیری"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. اسنک سیب زمینی پنیری
  2. سیب زمینی پنیری پخته با تخم مرغ
  3. سوپ گوشت، تره فرنگی و سیب زمینی
  4. آشپزی – کوکوی سیب زمینی سه رنگ
Tweet سیب زمینی و تره فرنگی پنیری - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه