یه قابلمه مناسب برداشته و روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنین. وقتی روغن گرم شد، کره رو داخلش بچرخونین تا اون هم ذوب بشه. قارچ رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین تا از روغن و کره پوشیده بشه. قارچ ها رو روی حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که قهوه ای رنگ شده و آب بندازه. یه فنجان از این قارچ های پخته رو برداشته و کنار بذارین. (این قارچ ها در مرحله آخر به سوپ اضافه میشن)

مواد لازم:

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری کره
۹۰۰ گرم قارچ (خرد شده)
تعداد خیلی کمی قارچ شیتاکه (خرد شده)
سه چهارم فنجان موسیر (۱۷۰ گرم)
۳ حبه سیر (خرد شده)
۱ قاشق چایخوری نمک
سه چهارم قاشق چایخوری ترخون خشک شده
۴ فنجان عصاره مرغ
نصف فنجان خامه غلیظ
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

سوپ خامه ای قارچ

 

طرز تهیه:

یه قابلمه مناسب برداشته و روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنین. وقتی روغن گرم شد، کره رو داخلش بچرخونین تا اون هم ذوب بشه. قارچ رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین تا از روغن و کره پوشیده بشه. قارچ ها رو روی حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که قهوه ای رنگ شده و آب بندازه. یه فنجان از این قارچ های پخته رو برداشته و کنار بذارین. (این قارچ ها در مرحله آخر به سوپ اضافه میشن)

حرارت رو کاهش داده و موسیرهای خرد شده و سیر رو داخل قابلمه بریزین.، خوب هم بزنین تا مخلوط بشه، برای یک دقیقه تفت بدین. نمک، ترخون خشک شده و عصاره مرغ رو به قابلمه اضافه کنین. حرارت رو زیاد کنین تا بجوشه و برای ۱۰ دقیقه بدون درب بپزه. بعد از این زمان قابلمه رو از روی حرارت بردارین.

با استفاده از یه گوشت کوب برقی یا مخلوط کن ایستاده، سوپ رو پوره کنین تا زمانی که صاف بشه. حالا دوباره سوپ رو به قابلمه برگردونین. (اگه به نظرتون سوپ خیلی غلیظ شده، کمی آب یا عصاره مرغ بهش اضافه کنین تا به مقدار غلظتی که میخواین برسه و رقیق بشه.)

حالا خامه رو هم داخل سوپ ریخته و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنین.

در آخر کمی فلفل و نمک برای مزه دار کردن با قارچ هایی که در مرحله اول کنار گذاشتین مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنین.

نوش جان!

منبع: نوین زی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه