مخلوط سس سفید رو در یه آرام پز بریزین. آروم آروم آب رو اضافه کرده و تا زمانی که صاف و یکدست بشه هم بزنین. عصاره سبزیجات، قارچ، پیاز، سیر، ریحان، نمک، پونه کوهی و فلفل هندی رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.
مواد لازم:
یک پاکت ۳۴ یا ۵۰ گرمی مخلوط سس سفید
۴ فنجان آب
۴۰۰ گرم عصاره سبزیجات
یک و نیم فنجان قارچ تازه خرد شده
نصف فنجان پیاز خرد شده
۳ حبه سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل هندی
۲ فنجان پنیر خشک تورتلینی
۳۴۰ گرم شیر غلیظ شده
۶ فنجان اسفناج تازه خرد شده
فلفل سیاه (اختیاری)
پنیر پارمیزان خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه:
- مخلوط سس سفید رو در یه آرام پز بریزین. آروم آروم آب رو اضافه کرده و تا زمانی که صاف و یکدست بشه هم بزنین. عصاره سبزیجات، قارچ، پیاز، سیر، ریحان، نمک، پونه کوهی و فلفل هندی رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.
- درب آرام پز رو گذاشته و روی حرارت ملایم برای ۵ تا ۶ ساعت بزارین بپزه. (روی حرارت بالا برای ۲ تا ۳ ساعت)
- بعد از اینکه این زمان طی شد تورتلینی رو اضافه کرده، هم بزنین و روی حرارت ملایم برای ۱ ساعت دیگه بزارین طبخ بشه. (روی حرارت بالا برای ۴۵ دقیقه)
- شیر غلیظ شده و اسفناج تازه رو هم اضافه کنین. اگه دوست داشتین میتونین فلفل سیاه و پنیر رو روی سوپ بریزین و سرو کنین.
منبع: نوین زی
Share the post "سوپ تورتلینی خامه ای"