یه ماهیتابه برداشته و کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنین. خامه رو اضافه کرده و بذارین برای ۵ دقیقه بجوشه.

سس آلفردو

مواد لازم:
یک چهارم فنجان کره
۱ فنجان خامه پرچرب
۱ حبه سیر (خرد شده)
یک و نیم فنجان پنیر پارمیسان
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

طرز تهیه:
یه ماهیتابه برداشته و کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنین. خامه رو اضافه کرده و بذارین برای ۵ دقیقه بجوشه.
بعد سیر و پنیر رو اضافه کرده و به خاطر حرارت به سرعت هم بزنین.
در آخر جعفری رو اضافه کرده و سرو کنین.
میتونین از این سس خوشمزه و خوش عطر برای پاستا استفاده کنین.

نوش جان.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه