۱٫برگهای کاهو رو جدا کنین؛ اونایی که بزرگ هستن رو به دو نیم تقسیم کنین. یه بشقاب برداشته و کاهوها رو از درشت به ریز در ظرف بریزین.

سالاد کاهو و آواکادو

مواد لازم: (برای ۴ نفر)
۱ یا دو عدد مغز کاهو
۲۵۰ گرم انگور یا گوجه فرنگی گیلاسی
۵۰ گرم جوانه نخود
یک پالپ از میوه رسیده آواکادو که مکعبی بریده شده
دو قاشق غذاخوری سس سالاد سزار

طرز تهیه:

  1. برگهای کاهو رو جدا کنین؛ اونایی که بزرگ هستن رو به دو نیم تقسیم کنین. یه بشقاب برداشته و کاهوها رو از درشت به ریز در ظرف بریزین. گوجه و جوانه نخود رو روی کاهو اضافه کنین.
  2. فقط یادتون باشه که قبل از سرو کردن، مکعب های آواکادو رو روی سالاد بریزین، و در آخر با سس سزار روش رو بپوشونین و بلافاصله سرو کنین.

نکته: اگه دوست دارین میتونین از یه بطری سس ایتالیایی به جای سس سزار استفاده کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه