سالادی خوشمزه مخصوص فصل تابستان و ماه رمضان

سالاد

مواد لازم:

یک چهارم فنجان پیاز قرمز (خرد شده)
یک چهارم فنجان آبلیمو
۴ فنجان هندوانه (هسته هاشو دربیارین و به تکه های ۲٫۵ سانتی ببرینش)
یک چهارم فنجان پنیر کاتیج (ریز ریز شده)
نصف تا یک فنجان جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی (پوست کنده و خرد شده)
نصف یک فلفل چیلی (دانه هاش رو دربیارین و خرد کنین)
یک چهارم فنجان گشنیز (خرد شده)
مقدار کمی زیره برای مزه دار کردن

طرز تهیه:

در حالی که دارین باقی مواد رو آماده میکنین، پیاز خرد شده رو در آبلیمو خیس کنین (حدود ۱۰ دقیقه)

به آرومی همه مواد رو در یه کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنین.

فورا سرو کنین. اگه بخواین تمام شب سالاد رو نگه دارین اون نرم و مرطوب میشه.

منبع: نوین زی

Tweet سالاد هندوانه با پنیر کاتیج - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه