ماکارانی رو همونطوری که روی بسته اش نوشته شده داخل دو لیتر آب نمک (برای هر لیتر آب یه قاشق چایخوری نمک بریزین) بپزین. وقتی که پخت (باید زیر دندون بیاد) از روی گاز برداشته و با آب سرد آبکشی کنین تا به دمای اتاق برسه.

مواد لازم:

۲ فنجان ماکارانی
نمک
۱ عدد تخم مرغ کاملا پخته (خرد شده)
۱ عدد فلفل دلمه قرمز کبابی (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)
یک چهارم فنجان پیازچه (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه
مقدار کافی سس مایونز (یک سوم تا یک دوم فنجان)
مقدار کمی پاپریکا
فلفل سیاه برای مزه دار کردن

سالاد ماکارانی

طرز تهیه:

  • ماکارانی رو همونطوری که روی بسته اش نوشته شده داخل دو لیتر آب نمک (برای هر لیتر آب یه قاشق چایخوری نمک بریزین) بپزین. وقتی که پخت (باید زیر دندون بیاد) از روی گاز برداشته و با آب سرد آبکشی کنین تا به دمای اتاق برسه.
  • در حالی که ماکارانی داره میپزه، پیازچه ها رو داخل یه کاسه کوچیک ریخته و آبلیمو رو روش بپاشین. این کار باعث میشه طعم تندی پیازچه ها گرفته بشه.
  • حالا ماکارانی پخته، پیازچه و همه مواد لازم رو داخل کاسه ای که میخواین سالاد رو سرو کنین ریخته و خوب مخلوط کنین. با میزان لازم ادویه ها سالاد رو مزه دار کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه