فر رو با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین. یه ظرف مخصوص فر برداشته و تکه های نان رو داخلش بچینین.

مواد لازم برای نان برشته شده:

۶ فنجان نان محلی خشک
یک چهارم فنجان روغن زیتون
۱ حبه سیر خرد شده (حدود یک قاشق چایخوری)
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

مواد لازم برای سس:

۱ حبه سیر
نصف قاشق چایخوری سس خردل
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
یک و نیم قاشق چایخوری سرکه سیب
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نصف فنجان روغن زیتون
یک سوم فنجان پنیر پارمیسان رند شده
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سالاد:

۸ فنجان برگ کاهو پیچ (خرد شده)
۲ عدد مغز کاهو (دو بار از درازا نصف بشه)
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان

سالاد سزار با پارمیسان

 

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین. یه ظرف مخصوص فر برداشته و تکه های نان رو داخلش بچینین. ظرف رو داخل فر گذاشته و بذارین نان ها برشته بشن تا زمانی که رنگشون طلایی بشه (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه). ظرف رو از فر درآورده و تا نان ها گرم هستن با روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنین.

مواد سس رو داخل یه مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب ترکیب کنین.

کاهوپیچ های خرد شده و مغز کاهو رو در یه کاسه بزرگ ریخته و سس رو بهش اضافه کنین، حالا با دستهای تمیز خوب مخلوطش کنین (هم زدن با دست باعث میشه برگ های کاهو سالم بمونن) . در آخر نان ها و پنیر پارمیسان رو اضافه کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه