فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. با کره داخل ظرف (با اندازه ۹ در ۹ یا ۱۰ در ۷ ) رو چرب کرده و بعد کمی آرد اضافه کنین. حالا گیلاس ها و خلال بادام رو کف ظرف پخش کنین.

تارت گیلاس

 

مواد لازم:

۲ فنجان گیلاس شیرین و تازه (بدون هسته)
۲ قاشق غذاخوری خلال بادام
۳ عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
نصف فنجان آرد همه کاره
یک هشتم قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان شیر
سه چهارم قاشق چایخوری عصاره بادام
یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
پودر قند

طرز تهیه :

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. با کره داخل ظرف (با اندازه ۹ در ۹ یا ۱۰ در ۷ ) رو چرب کرده و بعد کمی آرد اضافه کنین. حالا گیلاس ها و خلال بادام رو کف ظرف پخش کنین.

تخم مرغ و شکرها رو با هم خوب هم بزنین. بعد که این مواد یکدست شدن، نمک و آرد رو هم اضافه کرده و هم بزنین. شیر، عصاره بادام و عصاره وانیل رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه. حالا این مخلوط رو روی گیلاس ها و خلال بادام بریزین.

برای ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا زمانی که روی کیک طلایی رنگ بشه. میتونین یه خلال دندان داخل کیک فرو کرده و دربیارین تا ببینین که پخته یا نه. اگه وسط کیک نپخته بود و روش طلایی رنگ شده بود، میتونین روی ظرف رو فویل بکشین و بذارین چند دقیقه دیگه بپزه.

وقتی تارت رو از فر درمیارین کمی تکان میخوره که طبیعیه. تارت رو روی میله های آهنی مخصوص اجاق گاز بذارین تا خنک بشه. وقتی داره خنک میشه ممکنه کمی پف کنه.

بعد از سرد شدن روی تارت رو کمی پودر قند پاشیده و سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه