نیمی از بروکلی ها را در مرکز یک تکه فویل گذاشته

مواد لازم:

۱ عدد کلم بروکلی (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان رنده شده

بروکلی

طرز تهیه:

گاز یا باربیکیو یا گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. مقداری فویل برداشته و آن را به تکه های سی سانتیمتری ببرید. نیمی از بروکلی ها را در مرکز یک تکه فویل گذاشته و روی آن آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

دو لبه ی فویل را به سمت بالا آورده و آن را ببندید، دو سانتیمتر از آن را تا کرده تا خوب بسته شوند. داخل فویل کمی فضا ایجاد کنید تا حرارت داخل آن چرخش داشته باشد. حالا بقیه قسمت های باز را تا کنید.

فویل های آماده شده را روی گریل و در حرارت غیر مستقیم گذاشته و درب آن را بگذارید. ۱۵ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید. حالا به دقت پاکت های فویل را باز کرده و روی بروکلی ها پنیر پارمیسان پاشیده و فورا سرو کنید.

منبع: نوین زی

Share the post "بروکلی با پنیر پارمیسان"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کلم بروکلی سرخ شده
  2. ناگت مرغ با پنیر پارمیسان
  3. مارچوبه سرخ شده با پنیر پارمیسان
  4. سالاد سزار با پارمیسان
Tweet بروکلی با پنیر پارمیسان - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه