فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. ظرفتونو با کره چرب کنین و مخلوط آجیلو بادام و فندق و دارچین رو در آن بپاشید.

باقلوای ساده

مواد لازم:
۵۰۰ گرم میوه‍‌ای خشک روغنی ( آجیل، فندق، بادام… )
۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۱ بسته خمیر شیرینی پزی
۲۵۰ گرم کره
۲۲۵ گرم شکر
۲۵ سی سی آب
۱۲٫۵ سی سی عسل
۱ قاشق غذاخوری پوست لیموی رنده شده

طرز تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. ظرفتونو با کره چرب کنین و مخلوط آجیلو بادام و فندق و دارچین رو در آن بپاشید.
خمیر رو باز کنید و وان رو به دو قسمت تقسیم کنین تا اگر خواستین برای ظرف بعدی استفاده کنین؛ کف ظرفتونو یکمی مرطوب کنین تا از خشک شدن خمیر جلوگیری کند.
دو ورق از خمیر رو کف ظرف بگذارید و توی اونو کره بمالید بعد ۲ یا ۳ قاشق از مخلوط آجیل توش بپاشید این کارو آنقدر تکرار کنین تا موادتون تموم بشه فقط لایۀ آخر رو ۶ لایه خمیر بگذارین.
با یک چاقوی مناسب از یک طرف ۴ ردیف و از طرف دیگر ۹ ردیف ببرید تا ۳۶ تکه باقلوا داشته باشین.
۵۰ دقیقه اون رو توی فری که از قبل گرم کردین بذارین و صبر کنین تا همۀ باقلواها طلایی بشن.
حالا یک ظرف دیگه بردارین بذارین روی گاز با شعلۀ متوسط و شکر و آب رو قاطی کنین و بذارید به جوش بیاد بعد پوست لیمو و عسل رو اضافه کنین و درجه گاز رو کم کنین و بذارین تا ۲۰ دقیقه روی گاز بمونه.
باقلواهارو در بیارین و مایعی که درست کردین رو روش بریزین و قبل از اینکه بخورین بذارین کاملا سرد بشن.
نوش جان!

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه