مواد لازم برای کیک : تخم مرغ 3 عدد * شیر ولرم 1/2 * روغن مایع 1/2پ * آرد 1و 1/4 پ* پودر کاکائو 2 ق س* شکر 3/4 پ * بیکینگ پودر 1 ق چ

انواع کیک

cheese cake (کیک پنیر )

* البته نوعی کیک پنیر *

انواع کیک
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ ۳ عدد * شیر ولرم ۱/۲ * روغن مایع ۱/۲پ * آرد ۱و ۱/۴ پ* پودر کاکائو ۲ ق س* شکر ۳/۴ پ * بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ها و شکر را با همزن می زنیم .سفید رنگ که شد شیر ولرم و روغن مایع را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم سپس آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم . در قالب گرد می ریزیم و در فر ۱۵۰ درجه یه مدت ۱ ساعت قرار می دهیم .
مواد لازم برای کرم پنیر :
پنیر خامه ای ۱۸۰ گرم * خامه صبحانه ۱۵۰ گرم * شکر ۱۰۰ گرم * آب سرد ۱/۴ پ * پودر ژلاتین ۱ ق غ
پودر ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و به روش بن ماری حل می کینم .
باقی مواد را با همزن می زنیم تا صاف و یکدست شود سپس ژلاتین حل شده را به آن اضاف کرده و به آرامی مخلوط می کنیم .
کیک که آماده و کاملا خنک شد از قالب خارج میکنیم از عرض به دو قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را مجددا به داخل قالب منتقل می کنیم و نیمی از کرم پنیر را روی آن می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . ( با این مقدار مواد ۲ عدد چیز کیک به اندازه ای که در تصویر می بینید خواهید داشت )
بعد از قالب خارج کنید و با برش های توت فرنگی تزیین کنید …نوش جان

 

کیک ساده صبحانه

انواع کیک
تخم مرغ ۲ عدد * ماست ۱/۲ پ * زوغن مایع ۱/۲ پ * آرد ۱و ۱/۲ پ * وانیل کمی * بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ * شکر ۳/۴ پ* نمک یک پنسه ( مقداری که بین دو انگشت جای گیرد )
تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
ماست و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید .
آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید . و با همزن چند ثانیه و فقط در حد مخلوط شدن با همزن بزنید .
مایه کیک را در قالب چرب شده ریخته و در فر ۱۷۵ درجه طبقه وسط به مدت نیم ساعت تا سه ربع ساعت قرار دهید .

 
نان شیرین گردویی

انواع کیک
مواد لازم
شکر ۱/۸ پ * شیر ۱/۲ پ * خمیر مایه ۱و ۱/۲ ق چ * کره ۱۵ گرم * تخم مرغ ۱ عدد * نمک ۱/۲ ق چ * آرد حدود ۲۸۰ گرم *
۱ ق { از شکر را با شیر ولرم مخلوط کنید و خمیر مایه را روی سطح شیر بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید .
در این فاصله کره نرم و تخم مرغ و شکر نمک را با چنگال کمی هم بزنید .سپس شیر را اضافه کنید و بلافاصله مقداری آرد و هم بزنید تا خمیر جمع شود .
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیر نرم و لطیفی به دست آید .
خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی ان را با دستمال نخی بپوشانید و استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود .
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید .
مواد میانی :
شکر ۵۰ گرم * کره ۲۵ گرم * روغن مایع ۲۵ گرم * آرد ۲۰ گرم * پودر گردو ۵۰ گرم
کره و روغن را کمی گرم کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید .
حالا پف خمیر استراحت داده شده را بخوابانید . به اندازه یک گردو از خمیر کنار بگذارید و مابقی را دو قسمت کنید .
یک قسمت را به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را به فاصله ۱ سانت از لبه ها پهن کنید و از طول رول کنید .
رول را حلقه کنید و روی سینی چرب شده فر بگذارید .
نیم دیگر را به صورت نوارهای باریک و بلند در آورید و سه تا سه تا ببافید .
گیس بافت ها را به قطعه های مناسب ببرید و در فواصل منظم روی حلقه قرار دهید .
گردی که کنار گذاشته بودید را وسط حلقه قرار دهید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید .
روی خمیر را زرده تخم مرغ بمالید و در طبقه وسط فر ۱۶۰ درجه قرار دهید به مدت نیم ساعت .

گرداوری شده توسط تهران ۹۸

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه