سیب زمینی ها رو به تکه های دو سانتی متری ببرین و در یه قابلمه بذارین بجوشه تا زمانی که نرم بشن. آبکشی کرده و کنار بذارینشون.

استیک و برنج

مواد لازم:
۲۵۰ گرم سیب زمینی شیرین
۵۵۰ گرم گوشت (استیکی)
اسپری روغن
۲ قاشق چایخوری چاشنی مراکشی
۲۵۰ گرم برنج پخته شده
۴۰۰ گرم نخود پخته شده
یک سوم فنجان کشک بادمجان
۳۰۰ گرم اسفناج

طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو به تکه های دو سانتی متری ببرین و در یه قابلمه بذارین بجوشه تا زمانی که نرم بشن. آبکشی کرده و کنار بذارینشون.
یه ماهیتابه متوسط برداشته و روی حرارت بالای گاز قرار بدین. استیک ها رو داخلش گذاشته و روغن رو اسپری کنین و بعد ادویه رو روش بپاشین. بهش ۳ تا ۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه یا تا زمانی که به میل خودتونه پخته بشه. قبل از اینکه برشش بدین بذارین ۵ دقیقه زمان بگذره.
برنج رو به روش خودتون بپزین و بعد سیب زمینی و نخود پخته رو باهاش مخلوط کنین. استیک ها رو بریده و روش رو با کمی کشک بادمجان تزیین کرده و با برنجی که حاضر کردین و اسفناج سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه